Kosten

De kosten voor een adviesgesprek bedragen 120 euro inclusief BTW.

De aanvraag via de mail of telefonisch is uiteraard kosteloos!

Indien u telefonisch contact opneemt, is het vaak gemakkelijker in te schatten wat wij voor u kunnen betekenen en op welke termijn wij een afspraak voor een adviesgesprek moeten inplannen. Sommige situaties hebben immers haast! Ook daarvoor is bij Arbeidsrecht Simpel ruimte. 

Het adviesgesprek vindt plaats op kantoor en duurt één tot anderhalf uur. Desgewenst kan het adviesgesprek ook op een andere locatie, of telefonisch plaatsvinden. Uiteraard kan het adviesgesprek worden ingepland buiten kantoortijden! U bent immers wellicht nog aan het werk.  

Indien er een vervolggesprek of extra ondersteuning nodig is, bijvoorbeeld bij het onderhandelen met uw werkgever over een beëindigingsovereenkomst, dan maken wij daarover simpele en heldere afspraken. Daarbij wordt een uurtarief van 120 euro gehanteerd en krijgt u vooraf een inschatting van de tijd die wij verwachten nodig te hebben om u zo snel en goed mogelijk bij te staan in uw ontslagtraject. 

Indien het onverhoopt nodig is u te verwijzen naar een advocaat, dan worden voor de verwijzing naar een passende advocaat geen extra kosten in rekening gebracht.